Kontakt mig gerne

Jeg tilbyder personlige horoskopsamtaler på Bornholm.

I andet halvår af 2024 forventer jeg også at kunne tilbyde personlige horoskoper i København. Kontakt mig, hvis det har din interesse.

Hvis du har spørgsmål til de horoskoper, som jeg tilbyder, så er du velkommen til at skrive eller ringe til mig, inden du eventuelt bestiller dit horoskop.

Bemærk, at jeg kun lægger horoskoper for personer som er fyldt 18 år, og som selv henvender sig til mig.

Aftale og betaling

Når du bestiller dit horoskop så foreslå gerne en dag og/eller tid, som vil passe dig for samtalen. Så har jeg et udgangspunkt, som vi laver aftalen ud fra.

Da jeg forbereder horoskopsamtalerne, så behøver jeg alle dine data + din betaling via Mobile Pay til 22 25 21 93 eller Ringkjøbing Landbobank reg. nr. 7670 konto nr. 1265342 senest 2 dage inden vores aftale.

Bliver du forhindret i at komme, så returnerer jeg din betaling – dog minus 300 kr., hvis afbuddet sker senere end 24 timer inden vores aftale.

Horoskopbestilling

Kontakt data: 

Astrolog Vivi Granby

Trekanten, 8, Pedersker, 3720 Aakirkeby

E: mail@astrolog-vivigranby.dk

M: +45 22 25 21 93

Fødselshoroskop illustreret med hjulkors

Jeg tog til Vivi for at blive klogere på mig selv og astrologien. Jeg håbede på at få svar og indsigterpå ting jeg havde gået og tumlet med – og det fik jeg.

Det var en utrolig positiv oplevelse hvor Vivi, ud fra de oplysninger jeg havde skrevet på forhånd, fortalte og forklarede mig om mit horoskop.

Vivi er virkelig god til at forklare på en meget behagelig måde, hvordan det kunne tolkes og på en måde, hvor jeg kunne forstå det.

Jeg fik mange spændende indsigter og oplevede at horoskopet understøttede meget jeg vidste og forklarede en del, hvor jeg havde brug for svar.

Alt i alt en oplevelse jeg varmt kan anbefale.

Maj-Britt Fogelstrøm

Årshoroskop - måne- og solsylbol

“Fra hjertet, og med stor autencitet, har Vivi hjulpet mig til at få indsigt i mit liv og fået min livsrejse sat i perspektiv. Jeg er blevet klogere på, hvilken udvikling og læring/aflæring jeg kommer til at arbejde med de næste år, og hvilken forandring jeg bevæger mig mod. 

Mine varme anbefalinger.”

Helle Villadsen

 

 

 

 

 

 

.

Sjælshoroskop illustreret med lotusblomst

”Jeg har fået lagt både fødsels-, års – og sjælshoroskop hos Vivi. Det har givet mig en større forståelse for, og nye redskaber til, hvordan jeg kan bruge mine personlige styrker. Den ro det har givet, gør det lettere at træffe positive valg i mit liv fremadrettet. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Vivi.”

 

 

 

 

 

 

.